Meteen naar de inhoud

Contact

Aanmelding

U kunt zich aanmelden in mijn praktijk door het sturen van een emailbericht of door telefonisch contact met mij op te nemen

Adresgegevens

Praktijkadres:                        Reguliersgracht 30, 1017 LS Amsterdam

Email:                                     barbaravandenbroeke@gmail.com

Telefoon:                               +31 6 21581947

Ik ben alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Ook kunt u mij een email- of Signalbericht sturen. Voor spoedeisende kwesties ben ik ook tijdens vakantieperiodes en in het weekend telefonisch, per email en signalbericht bereikbaar. Als in een vakantieperiode de aan de orde zijnde problematiek zodanig is dat een face to face-contact noodzakelijk is, is mijn ‘waarneming’ geregeld. In crisissituaties dient contact te worden opgenomen met de huisarts of met de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (020-5235433).

Route

Openbaar Vervoer

De praktijk is vanaf het Centraal Station bereikbaar met Metrolijn 54, Tram 14, Tram 24, Tram 4. Vanaf Station Amstel met Metrolijn 51, 53 en 54 en Tram 4, Tram 7 en Tram 19.

Auto en parkeren

De Reguliersgracht is met de auto te bereiken, maar de parkeerplaatsen in de buurt zijn beperkt. Parkeren in de volgende parkeergarages is ook mogelijk: Parkeergarage The Bank, Amstelstaat 12 en Parkeergarage Stopera, Waterlooplein 48 in Amsterdam.

Aangeraden wordt om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.